Мелания Тръмп
Мелания Тръмп / БГНЕС
Ивана Тръмп, първата съпруга на американския президент, на шега се нарече "първа дама", а сегашната му съпруга - Мелания Тръмп я обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите към себе си.

Ивана Тръмп – първата съпруга, но не първа дама (СНИМКИ)

Ивана Тръмп
Guliver/Getty Images

В интервю за телевизия Ей Би Си Ивана Тръмп, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, съобщиха осведомителните агенции. "Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", каза тя.

Мелания Тръмп събира реколтата в градината на Белия дом (СНИМКИ)
 
не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добави Ивана Тръмп, смеейки се.

Мелания Тръмп захвърли токчетата и очарова със секси спортна визия (СНИМКИ)

Мелания Тръмп
БГНЕС

След това тя заяви, че според нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но каза, че тя не желае такъв живот, защото иска да е свободна.
 
Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама. "Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги", заяви говорителката.

Мелания Тръмп винаги успява да впечатли с визията си
БГНЕС

Красавицата и милиардерът: Любовната история на Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ)
 
В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.
 
Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. Развеждат се през 1992 г.

Началото на една любов: Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп, родена в Словения.
БТА