Мелания Тръмп бере зеленчуци в градината на Белия дом
Мелания Тръмп бере зеленчуци в градината на Белия дом / БГНЕС
На прага на есента първата дама на САЩ Мелания Тръмп посрещна деца в градината на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп продължи традицията, установена от Мишел Обама.

Мелания Тръмп прекара петъчния следобед в градината на Белия дом с местни деца. Тя бе заснета да бере чушки и праз лук, да полива растенията и да разговаря с учениците, насърчавайки ги да ядат плодове и зеленчуци и да се придържат към здравословното хранене.

ГАЛЕРИЯ: МЕЛАНИЯ ТРЪМП БЕРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ В ГРАДИНАТА НА БЕЛИЯ ДОМ

Съпругата на президента Тръмп бе подбрала за появата си в градината карирана риза, тъмносини дънки и подходящи спортни обувки в допълнение с червени градинарски ръкавици.

Мелания Тръмп бере зеленчуци в градината на Белия дом
БГНЕС


Мелания Тръмп захвърли токчетата и очарова със секси спортна визия (СНИМКИ)

Впечатление направи и цената на ризата й от 1380 долара. Очевидно тя трудно може да се приеме за дреха, с която се събира реколтата. Мнозина обаче напомнят, че Мелания Тръмп не харчи парите на данъкоплатците за тоалетите си.

Най-впечатляващите рокли на Мелания Тръмп (СНИМКИ)
 

Мелания Тръмп бере зеленчуци в градината на Белия дом
БГНЕС

Градината в Белия дом бе създадена през 2009 година от съпругата на президента Барак Обама – Мишел. Тя бе част от кампанията й за борба с вредните хранителни навици, водещи до наднормено тегло при децата. Мишел Обама бе фокусирана върху насърчаване на здравословното хранене и предприе редица действия в тази посока.

2016-а: Мишел Обама вади моркови и картофи от градината на Белия дом (ВИДЕО)

Миналата година бившата вече първа дама сподели, че се надява градината да символизира една по-здрава нация и следващите семейства в Белия дом да я запазят.

Мелания Тръмп бере зеленчуци в градината на Белия дом
БГНЕС