Преди 16 години едно момиченце е оставено пред сиропиталище в Китай, защото изглежда различно.

Слънцето обаче изгрява за Сюели, която на 3-годишна възраст е осиновена от нидерландското семейство, а след това се мести в Нидерландия, където живее с новите си майка и сестра. Името на младото момиче на китайски означава "Красив Сняг", а то ѝ приляга повече от прекрасно, пише каналът на Христо Боснев във vbox7.
Уникалният ѝ външен вид отваря вратите на модната индустрия за Сюели, когато е едва на 11 години. Тя е била на страниците на модната библия Vogue и е работила с най-добрите фотографи и най-големите марки в индустрията. 

Ужасът да си албинос в Африка (СНИМКИ)

Един на всеки 20 000 души се ражда с генетично заболяване, наречено албинизъм, пише BBC. Вече има предостатъчно информация, която е изключително достъпна в днешно време, но въпреки това около албинизма все още има много предразсъдъци.

Жените, които разчупиха стереотипите за красота (ВИДЕО)

Сюели не знае кога е родена, защото няма никаква информация за биологичните си родители, но е много щастлива с живота, който има днес, и е благодарна на всички хора, които са ѝ помогнали през годините.
Хората с това състояние определено се открояват, а в Африка и Азия всички се обръщат след тях и то с никак не добри намерения и помисли. В Китай албинизмът се разглежда като проклятие или осакатяваща социална и икономическа тежест, така че много такива деца не попадат в любящ дом след раждането си.