Увлечението на мъжете по секс-роботите може да доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс
Увлечението на мъжете по секс-роботите може да доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс / ThinkStock/Getty Images
Увлечението на мъжете по секс-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без секс, прогнозират канадски учени, цитирани от в. "Сън".

Сексът с робот – за или против?

Няма да мине много време и ще се появят тъй-наречените "диджитъл-сексуалисти". Мъже, които встъпват в полови връзки изключително само със усъвършенствани андроидни секс кукли. При това под заплаха е и изчезването на най-древната професия на света - проституцията.

Секс с робот: Кукли за любов могат да изпълняват 50 секс пози

Изследователи от университета в Манитоба отбелязват, че мнозинството мъже ще се насочат към дамите роботи по няколко причини.

Първо те не могат да отказват на своите партньори и са винаги на разположение и ще могат да изпълняват всякакви сексуални фантазии. с тях рискът за заразяване с венерическа болест се свежда до минимум и с тях ще може да се прави незащитен секс.

Секс куклата Саманта поздравява и казва „Така ми е приятно“ (ВИДЕО)

В близко бъдеще всеки потенциален купувач на секс робот ще може да си го "поръча" според своите предпочитания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият силует.

И още за секса с роботи:

Вижте секс куклите в германския бордей „Бордол“ (СНИМКИ)

Секс робот има топла кожа и чертите на Анджелина Джоли като Лара Крофт

Вижте първата говореща секс кукла (ВИДЕО)

Секс кукла ще се съобразява с реакциите на собственика си

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА