Сюзън Георгиева от "Игри на волята" се доказа като истински спортен човек, а жегата изобщо не я плаши. Красавицата сподели в Инстаграм ударната си тренировка на story-та, от които виждаме клекове, щанги, тежести, бокс и още силовите упражнения. Сюзън определено не е от глезените инфлуенсърки, които качват само секси снимки по бански. Тя показа, че с тежките тренировки се постига красиво тяло, но и... мазоли по ръцете, пише каналът "Social Virals" във vbox7.
 

Сюзън обаче не се срамува да показва как се постига перфектната визия, която виждаме по снимките в Инстаграм, които със сигурност не са обработени и подобрени. Крехката външност определено не трябва да ни заблуждава, защото Сюзън има почти войнишки режим. Звездата от "Игри на волята" става всеки ден в 5 сутринта, за да може да ѝ стигне времето за всичко, с което се занимава.
 

Сюзън работи на две места. Едното е училището по танци на балет "Nova", където преподава балет и модерни танци. Води и тренировки за цяло тяло, включващи пилатес и стречинг. Но извън тези занимания, тя е и активен танцьор. Миналата година Сюзън стана част от видеото на Дуа Липа към хита "Break My Heart". Клипът бе сниман в София, а Сюзън разказа, че всичко е било на световно ниво, а за самата нея било сбъдната мечта.