Лиза Бройкс Мойстер е на 10 годинки, но по никакъв начин не прилича на останалите момичета на нейните години. Тя е в перфектна форма и става всяка сутрин в 5:30 ч., за да тренира. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
Майката на Лиза разказва, че дъщеря ѝ започнала да тренира от 4-годишна възраст. Тогава е тренирала гимнастика, но истинската страст дошла едва преди година. "Лиза е толкова мотивирана - иска да стане най-добрата от най-добрите", разказва Джил.
 
Семейството на Лиза живее в САЩ, щата Джорджия, където фитнесите не работят и затова момичето тренира в домашни условия. Тя има 50 000 последователи, които следят прогреса ѝ, тренировките ѝ, както и цялата ѝ трансформация.
 
"Предизвикателствата правят живота ни интересен", пише 10-годишното момиче. Лиза има общо 4 братчета и сестричета и никое от тях не е чак толкова пристрастено към фитнеса и тренировките.
 
Световната здравна организация препоръчва децата да правят упражнения всеки ден поне по 60 минути. Е, видно е, че Лиза е отишла малко отвъд нормалното.
 
Лиза обича да чува, че е вдъхновение за другите и именно това, по думите на майка ѝ, е в основата на нейната работа.