Наближават любимите на всички коледни и новогодишни празници. Това е времето, което всички малчугани очакват с нетърпение и искрено се радват на всяка минута от празника.

Понякога обаче изборът на коледни подаръци за децата може да бъде истинско предизвикателство за родителите, бабите и дядовците. В новото видео от канала на "Mamma Mia" Веси дава идеи за подходящи подаръци за децата, а и как да ги опаковате красиво.

Със сигурност на децата до 1 година не са им необходими прекалено шарени и лъскави подаръци. Затова по-добре изберете мека играчка или кукла, с която детето ще се чувства сигурно и уютно.

Коледа
iStock/Getty Images

Трябва да сте подготвени, че за най-малките дечица ефектът от Дядо Коледа може да не е този, който вие очаквате. Има деца, които по-скоро биха се стреснали от него, отколкото да му се зарадват. Затова по-добре осигурете на децата домашна и приятна обстановка, в която ще се чувстват спокойни. Коледната украса вкъщи е напълно достатъчна и атрактивна за децата.

Подгответе коледните подаръци отрано (ВИДЕО)

Още един полезен съвет – не купувайте на децата подаръци, за които вие сте мечтали като малки. Може да се окажете затрупани с играчки, които не предизвикват особен интерес за децата.

Коледа
iStock/Getty Images

Още полезни съвети и идеи за коледни подаръци за децата – гледайте във видеото.