Намирането на перфектния подарък не е лесна работа. А как да зарадвате за Коледа някоя звезда? Със сигурност не искаме да сме на мястото на половинките им, които трябва да мислят колко скъп, екстравагантен и същевременно практичен трябва да е коледният подарък за тях. Ето някои от неподходящите коледни подаръци, които са си подарявали звездите:

След като Кание Уест подари ръчно нарисувана чанта на Ким Кардашиян, тя реши да спрат с тази коледна традиция. Най-забавното е, че това се случва година преди да сключат брак. Кание явно яко го е оплескал с избора си.

Кание и Ким
Gulliver/Getty Images

Джон Леджънд пък подари на съпругата си, Криси Тийгън, огромна буца…кашкавал. Подаръкът е доста практичен, тъй като вероятно ще имат кашкавал за една година напред, но много от последователите им в социалните мрежи попитаха дали това е подходящият подарък за Коледа?

Холивудските звезди за исканите, но неполучени подаръци

Подаръкът, който определено ни оставя без думи е този на Риана. Нейна близка приятелка й е подарила скулптура на надуваем делфин. Той е разположен върху автобиографична кига за боксьора Мохамед Али от поредицата GOAT - GREATEST OF ALL TIME. Книгата пък е сложена върху четирикрак стол, около който има нанизана гума. Оказва се, че това всъщност е арт творба на авангардния творец Джеф Кунс. Е, ние май предпочитаме по стандартни подаръци в този случай.

Риана
Gulliver/Getty Images

Майк Тайсън бе женен за Робин Дживенс в периода 1988-1989. Макар и да са имали само една Коледа заедно, боксьорът й подари вана на стойност 2 млн.долара. Макар и да пръв поглед да няма нищо скандално, да подариш нещо, свързано с хигиена, не би се приело добре от всички. Това си е скъп намек за лоша хигиена.

Какво да правим с ненужните подаръци?

Помните ли времето, когато Тейлър Суифт се срещаше с Калвин Харис? За да му се обясни във вечна любов, тя му подари…маслиново дърво. Звучи като много мил подарък, тъй като се вярва, че дървото живее хиляда години, но далеч не е подходящ подарък за някой, с които ще си само за 15 месеца. Толкова изкара любовта между двамата и сега вероятно дръвчето навява на Харис само тъжни спомени.

Дядо Коледа
ThinkStock/Getty Images

И още:

10 кралски съвета за приказна Коледа (СНИМКИ)

Холивудски звезди разкриват мечтаните подаръци, които не са получили като деца

Усмихнати и щастливи: Коледно парти в дома на принц Уилям и Кейт (СНИМКИ/ВИДЕО)

Странните коледни традиции на Дженифър Анистън

Десет неща, които не трябва да подарявате (ВИДЕО)

Идеалният подарък се крие сред тези четири идеи (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук