Румънската звезда Дан Балан е един от най-желаните мъже в Източна Европа. Обичан от румънки, молдовки, рускини, а отскоро и от българки. Така започва статията на румънския таблоид Wowbiz, откъдето твърдят, че Дан Балан си има българска тръпка и нейното име е... Андреа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now you see me... now you don’t..

A post shared by Dan Balan (@danbalan) on


Каналът "Social Virals" във vbox7 разказва:

В румънската медия поясняват, че Андреа е "българката на Кости", след като двамата имаха доста общи проекти в началото на десетилетието.
 
Въпреки че Дан Балан е голяма звезда в Румъния, но той засега успяваше да скрие добре личния си живот. Досега. Румънците припомнят, че Андреа е имала връзка в продължение на над 10 години с боксьора Кубрат Пулев.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Protv.ro също посочват, че Дан Балан и Андреа неведнъж са засичани на събития и двамата са като неразделни. Пред Wowbiz мениджърът на певицата заяви, че не участва в любивния живот на клиентите си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ СВОИТЕ ТЯХ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ МИЛИТЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ И ЕДВАМ НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ВЗИМАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ..... НЕЩО СИ! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА КОЛЕГИТЕ, ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА! СТРАХА БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21-ви ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК! ХОРА, КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ, РОДИТЕЛИ.... ЖАЛКО ЗА НАС, НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ❗️

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


А дори двамата да имат някакви отношения, мениджърът е категоричен,  че не би коментирал по никакъв начин нещо странично от проектите и участията им.