Пролетта е време за промяна, която да ни донесе нови изживявания и да ни зареди с положителна енергия. Точно това направи красивата Диляна Попова, която сподели нова снимка в Instagram, на която изглежда невероятно, съобщава каналът "Cool News" във vbox7.

Разликата сега е, че нежната половинка на Асен Блатечки, е променила цвета на косата си в розово. Моделът и актриса пише към кадъра: "Розовото е цветът на мечтите".

Не знаем дали става дума за трайна промяна или е перука, но определено този цвят ѝ подхожда много. Комплиментите пък се сипят в коментарите, като някои пишат само "Красавица", други я поздравяват за смелия избор, а трети пък смятат, че Диляна Попова изглежда по-добре с черна коса.
В началото на годината актрисата се зареди с много спомени, благодарение на почивката си на Занзибар, където прекара няколко чудесни дни, запознавайки се с местните и културата им. Компания през цялото време ѝ правеше Борил - синът ѝ. 

Моделът и синът ѝ, който често пътува с нея, са прекарали част от свободното си време сред местните жители, които за голямо съжаление живеят на прага на бедността. "Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала", сподели Попова в Instagram към видео и снимки, направени в училище, което е посетила.

Диляна Попова разпали фантазиите с горещ кадър в Instagram (ВИДЕО)

Много от последователите на Попова споделиха тогава в в коментарите, че това, което е направила е страхотно, защото е зарадвала децата. "Това е повече от достойно за уважение!!! Бъди жива и здрава!!! Благодаря ти, че те има!!!“, написа една от многото последователки на Диляна под снимките с децата, които държат в ръцете си нови книжки.