Актрисата и модел Диляна Попова имаше едно наистина красиво лято и неведнъж стигна до морето.
 
Нейните снимки вдъхновяваха.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това е щастие ... слънце, пясък и море...😄 #bashbar #camping #smile

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


Малко от тях бяха от София.
 
В този смисъл може би е логично да се запитаме как с такъв професионален график е възможно да се отгледа дете. Знаете, че Диляна Попова е майка на 5-годишния Борил. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:

Оказва се, че от раждането на Борил досега човекът, който ѝ помага най-много, е майка ѝ. От това пък страдал най-много баща ѝ, който живее от почти 5 години сам.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where there is great love, there are always miracles ..#mummysboy 💚

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


Диляна Попова се наслаждава на лятото в най-приятната компания (ВИДЕО)

Но Диляна е категорична, че, ако майка ѝ не можеше да ѝ помага, щеше да опре до услугите на детегледачка, защото просто би ѝ било невъзможно да се оправи сама.
 
Самият Борил пък е израснал с популярността на майка си и според нея той дори си мисли, че всички родители са еднакво известни.
 
Диляна Попова е категорична, че не би се възползвала от известността си, за да уреди Борил в детска градина или желано от нея училище.
 
Просто имала твърде силно чувство за справедливост, което се надява да предаде и на сина си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#предайнататък 😇 DMS NIKI 17777 Това е Ники , на 4години 😊, а аз го приех като своя ,,Кауза” . Обещах му да му помогна с каквото мога! Той е болен от ДЦП и има нужда от средства за подобряване на състоянието му. С 1 лев не можем да си купим почти нищо, но с общи усилия можем да случим нещо значимо! Аз и Ники благодарим от сърце на всеки, който му дари частица от себе си..❤️! Поемам отговорността да ви държа в течение какво се случва с него!😊🙌🏻 Линка е в Био на профила ми и остава там. Искренно благодаря на всички ♥️♥️♥️ BG14FINV91501317198085 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка Титуляр: Никола Атанасов

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук