Кои са новите лица, които ще завладеят сърцата за феновете на уеб мистерията „Килерът“?
След два сезона, които предизвикаха истински фурор, най-вълнуващият мистъри уеб сериал у нас - „Килерът“ , разтърсва интернет пространството с нов трети сезон. Уеб мистерията, която завладя сърцата на зрителите във Vbox7.com, се завръща на 30 април с нови герои, които се потапят в заплетените истории на демоните на мистериозната стая

Новите звезди, които ще разкриват мистериите в „Килерът“, са пленителната актриса, модел и дизайнер Диляна Попова и талантливият актьор Петко Венелинов.

В какви роли ще се въплътят едни от любимите телевизионни лица, засега можем само да предполагаме. От първите кадри на уеб сериала се вижда, че образите им са доста потайни и мистериозни, което предизвиква още по-голям интерес към тях.

Петко
NOVA

Диляна Попова и Петко Венелинов, които спечелиха сърцата на зрителите с ключовите си роли в любими сериали, застават рамо до рамо с режисьора на продукцията Ники Илиев. Той е и другото познато лице от телевизионния екран, който, освен като режисьор, участва и в ролята на починалия брат на един от главните герои в „Килерът“.

Диляна Попова
NOVA

Уеб сериалите се превърнаха в световна тенденция през последните години. Ники Илиев, Диляна Попова и Петко Венелинов са само част от родните ТВ звезди, които участват в уеб продукции. Колегите им Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Мона Гочева дебютираха в екшън поредицата „Пъзел: Похитени“, Лорина Камбурова заблестя в уеб тийн сериала „Следвай ме“, а Нети даваше уроци по музика в хитовия сериал „Не така, брат!“

В какви роли и сюжети влизат любимите звезди в новия трети сезон на хитовата уеб мистерия „Килерът“, ще разберете първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.