Има вулгарна еротика, а има и такава, която радва окото и показва някаква идея, замисъл и интелект. Точно такава е последната снимка на актрисата и модел Диляна Попова, с която провокира в Instagram. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
"Главата ми е затвор на мисли, които излежават доживотната си присъда там", пише тя, а ние само можем да си представяме какви са престъпните мисли, които минават през главата ѝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

endless stairs.. @magdalenaalex #green #coat

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


Предвид стилистиката на кадъра няма да се изненадаме, ако снимката на Диляна Попова е част от новия филм, в който ще я гледаме с половинката ѝ, Асен Блатечки, а именно "Останалото е пепел".
 
Там Диляна Попова влиза в ролята на Мария, влюбената в Атанас Буров секретарка. В ролята на българския държавник пък влиза Асен Блатечки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Една вечер в Операта... @maison_bogomil 📸: @koko_krastev

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


Всъщност за връзката между двамата се разбра официално съвсем наскоро, когато Попова потвърди слуха, обиколил повечето електронни медии у нас. "Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич", сподели тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where there is great love, there are always miracles ..#mummysboy 💚

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova) on


Асен Блатечки и Диляна Попова имат дете - чаровното хлапе Борил, което тази година ще навърши 6 годинки.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук