Оптичните илюзии са нещо много интересно и често могат да ни объркат до такава степен, че дори да не видим какво точно се крие зад даденото изображение.

Изкуството на скритите лица е един интересен метод, с който да упражните съзнанието си и може би да научите нещо ново за себе си, разкрива каналът на Христо Боснев във vbox7.

Ето една интересна илюстрация, която може да разкрие много за вас. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се вгледате внимателно в картинката и да запомните първото нещо, което отличите най-добре. След това проверете какво означава тук:
 
 

Item of Interest The Art of Hidden Faces: Anthropomorphic Landscapes http://ow.ly/Z00QO Although commonplace today,...

Публикувахте от Earth Science Picture of the Day в Петък, 4 март 2016 г.

Лице на мъж

Вашата най-голяма сила е да сте обективни. Справяте се много бързо с проблеми, а доста хора се обръщат към вас, когато изпаднат в криза. Най-голямата ви слабост обаче е, че избягвате трудните емоции и не свалите преградата околко вас, за да се свържете с хората, на които държите.

Откъде идват фобиите? (ВИДЕО)

Хората

Най-голямата ви сила е да слушате и разбирате останалите, и може да общувате прекрасно с останалите. Обичате да помагате на другите с разговори, организатори сте по природа, но сте доста предпазливи, когато пристъпвате към действие. Трябва да се научите да действате и да слушате интуицията си.

Пейзажът

Интелектът ви определено е силно развит. Обожавате да учите нови неща и не се притеснявате да тествате знанията си. Може да сте много любопитни и да знаете много факти, но бързо забравяте онова, което не ви е потребно, убягват ви понякога важни детайли. Ето защо не трябва да имате интереси само в една област, а в няколко, за да имате повече самочувствие.

Кошмарите, които сънуваме, разкриват най-големите ни страхове

Къщата

Вие сте човек, който умее да се справя с напрегнати ситуации и проблеми, а това ви качество е много силно. Можете да развеселите дори най-тъжните хора. Проблемът е, че вероятно сте малко разпилени личности, не можете да се концентрирате само върху едно нещо за дълъг период от време. Бързо губите интерес, ако сметнете, че едно или друго не ви носи нещо. Трябва да се научите на малко повече търпение.