Красима и Андрей са номинирани от Шампионите
Първата номинационна битка за трети сезон на „Игри на волята: България“ вече има своя победител. Приключенците сразиха Шампиони и Бойци в дълга и трудна игра с неочакван обрат. Носене на тежки варели, ходене на над 2 м. височина и сложна задача на финала бяха част от предизвикателството на Арената, за което най-важна бе правилната стратегия и точното разпределение на всеки играч в племето.

Рекорден успех за NOVA при старта на „Игри на волята: България“

Игри на волята България

Въпреки убедителната преднина на Шампионите във физическата част от играта, бързият ум и математичеки умения на Валентин успяха да обърнат резултата. За няколко секунди той реши сложно уравнение и направи племето си победител. Междувременно Неделчо и Мани от Бойците също съумяха да се справят с уравнението за няколко минути и се измъкнаха от номинационен съвет.

За първи път през новия сезон на „Игри на волята: България“ Шампионите се срещнаха с красивата водеща Ралица Паскалева на племенен съвет. Твърдението, че не може да бъде отборен играч, донесе на Андрей 5 гласа и той се превърна в първия номиниран. От своя страна, като капитан с два гласа, той избра с него на битка утре да отиде Красима.

Как ще премине втората номинационна битка? Ще успеят ли приключенците, въпреки глада на Дивата река, отново да спасят племето си или Бойците ще ги надвият? Кой ще се изправи в битка за спасение срещу Красима и Андрей? – ще видим утре вечер в 20:00 по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.