Паулина срази двамата си противници в капитанската битка и спечели огън за Приключенците
В епизода тази вечер зрителите на NOVA се сблъскаха с още една неочаквана изненада. В трети сезон на „Игри на волята: България“ щe има тайна локация и един таен воин. Тримата претенденти за последното място едва на Арената разбраха, че само един от тях ще остане в предаването. Симеон разбра след победата си, че съдбата му отрежда да бъде 25-ият таен участник в „Игри на волята: България“ и да обитава Плажа на отшелника.

За да извоюва мястото на първия отшелник, Симеон успя да победи в изключително тежка битка двамата си опоненти, въпреки че на финала лекоатлетът Златозар имаше значително предимство. От днес отшелникът ще трябва да спи под открито небе, да се бори със самотата и себе си, да опита да победи глада и да се изправи срещу природата. Единствената мотивация в нечовешки трудните условия ще бъде волята за победа.

Игри на волята България

В трите племена дори не подозират за съшествуването на воина и тайната локация. Всеки от участниците, който загуби елиминационна битка ще трябва да се изправи срещу него в битка за оцеляване. Ако победи, ще заеме мястото му на безлюдния плаж и ще има възможността да продължи в играта за голямата награда. Воинът, преминал през всички тежки изпитания на Плажа на отшелника, ще има честта да изненада всички на крачка от финалите на състезанието.

Междувременно, в първата нощна капитанска битка нежната Паулина успя от раз да срази двамата си противници – Неделчо и Андрей. Тя показа силата на истинската жена-воин и с много търпение и лекота грабна победата. Паулина бе изкушена от Ралица и Димо да вземе грошове и храна само за себе си, но тя избра да занесе в племето си огън.

Игри на волята България

Какво ще се случи на първата номинационна битка? Кои племена ще се спасят и кое ще отиде на съвет? Кои ще бъдат първите номинирани и какви ще са причините? Гледайте първата номинационна битка и първия съвет за сезон утре вечер от 21:00 по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.