Племената Шампиони, Бойци и Приключенци стартираха надпреварата на Арената в трети сезон на най-екстремното риалити "Игри на волята: България". Участниците са вече ясни, а сред тях изобилстват от невероятни спортисти и атлети, красиви момичета с крехка външност, но много воля за борба и оцеляване при всякакви условия. 

Точно такава е една от красавиците в сезон 3 на "Игри на волята", която носи интересното име Красима. 21-годишната блондинка е от Варна и е бивша състезателка по художествена гимнастика, пише каналът "Social Virals" във vbox7. Описва себе си като амбициозна и целеустремена, но в същото време приковава погледите към себе си с нежността и красотата си. Всички ѝ казват Бамби, защото има много красиви очи, както сама описва себе си.


С художествената гимнастика се е занимавала 12 години, има доста награди и медали от първенства, спазвала е строги диети и знае добре какви усилия и жертви са нужни, за да бъдеш номер 1. Един ден обаче всичко се променя, защото получава контузия, но това не я спира да се развива. От художествената гимнастика тя тотално сменя полето на изява и се захваща с нещо доста различно - щангите. В тази дисциплина също има успехи - три сребърни медала.



Красима не си пада по стандартните неща, а това си личи и от визията ѝ. На различни части от тялото ѝ има горещи татуси, които разкриват част от характера на Красима. Определя себе си като силна, готина, секси и палава мацка. Не крие, че си е увеличила бюста и устните, а на тренировките за крака и дупе събирала всички погледи. Ние сме убедени, че това е точното така, защото определено има какво да покаже. Не се притеснява от коментарите за себе си и смята, че има какво да покаже на всички. 

Обича да си комуникира предимно с мъже, защото било по-лесно, но не така стоят нещата с жените, казва Красима. "Проблемът на жените, е злобата", категорична е 22-годишната блондинка, която допълва, че има търпение, но ако се спазват граници. Дали ще има остри моменти между Красима и други участнички, тепърва предстои да разберем.