Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж - Уилям и Кейт, изглежда точно като в приказките: бляскава сватба, три деца, щастлив семеен живот в истински замък, любов и хармония в отношенията им.

Но както се досещате, съвършенството е само опаковка под която се крият множество дребни конфликти, както при почти всяка човешка връзка. Началото на романса им също не е перфектно. Любопитни са и на някои по-малко известни, но определено любопитни моменти от връзката им, за които и двамата биха предпочели да бъдат забравени.

Началото на връзката – любовен триъгълник

Уилям и Кейт се запознават в колежа. Първият път, когато погледите им се срещат, е на ревю, организирано в учебното заведение.

Как изглеждаше Кейт Мидълтън преди да се омъжи за принц Уилям? (ВИДЕО/СНИМКИ)

Мидълтън се подвизава като манекенка на подиума, облечена в доста предизвикателна, прозрачна рокличка, наподобяваща по-скоро на нощница. Дали именно това е привлякло Уилям, можем само да гадаем.
По това време Кейт е гадже с колегата си Рупърт Финч. Това обаче по никакъв начин не спира Уилям и още на партито същата вечер той атакува Мидълтън с целувка. Нещата не протичат така, както принцът ги е планирал, защото Мидълтън отрязва мераците му.

Първата среща на Уилям и Кейт не била съвсем случайна

Но определено с действията си успява дa разклати отношенията на Кейт и Рупърт. Скоро след това се превръща в номер едно в нейното сърце.

Въпреки оформилия се любовен триъгълник, страните в него успяват да запазят добри отношения. Показателно за това е присъствието на Финч и неговата любима на сватбата на Уилям и Кейт. След това кралската двойка им върна жеста.

Уилям и Кейт като принц и принцеса от приказките (ВИДЕО/СНИМКИ)

Предопределена съдба

Колежът Сейнт Андрюс, в който учат Уилям и Кейт, има славата на място, където много млади хора намират своята половинка. А след години узаконяват връзката си. Така че, погледнато отвъд светското, бракът на херцога и херцогинята е просто част от една любопитна статистика.
 
Другите жени

Връзката на Кейт и Уилям започва още през 2002 г. Нормално, в началото е тайна. В този период името на принца се свързва с не една и две други жени. Споменаваме само Джека Крейг, с която Уилям си позволява да отрече, че е интимен. Последното - да вземе някакво отношение, е в разрез с кралския протокол, според който подобни твърдения се оставят без отговор. А след завършването на колежа, Уилям заведе Кейт на гости на Джека, за да докаже, че помежду им няма нищо.

Кейт и приятелят на Уилям

Наистина е важно половинката ни да харесва и да се разбира с приятелите ни. Но това не важи за Кейт, която дълго време е била на нож с най-добрия приятел на Уилям - Гай Пеле, заради незрялото му поведение.

Преди години Уилям бе голям купонджия, но съпругата му успя да го укроти. А и вероятно да го отдалечи от влиянието на компанията. Мидълтън в началото има проблеми и с много дружки на принца от женски пол, но с времето трудностите отшумяват.

Братовчедките

Да се напаснеш със семейството на брачния си партньор не е нелека задача. Тя става двойно по-трудна, когато семейството е британското кралско семейство. Основните неразбирателства на Мидълтън в началото са с братовчедките на Уилям - Беатрис и Юджини.

Те не харесват показността, бляскавия начин на живот и най-вече начина, по който изглежда Мидълтън. Освен това, майка им Сара Фъргюсън не получава покана за сватбата. И до днес трите дами демонстрират дистанцирано отношение.

Принудителна раздяла

Четири години след като започват да излизат и връзката им става все по-силна, Уилям и Кейт прекарват Коледа и Нова година разделени. Семейство Мидълтън кани бъдещия си зет на гости, но кралският протокол му отрежда да бъде до Елизабет Втора. Влюбените гълъбчета са разделени и на рождения ден на Кейт в началото на януари.

След завършването на колежа и преди да станат законни съпруг и съпруга, Уилям и Кейт прекарват по-голямата част от времето разделени. Принцът дори често предпочита забавленията по нощните клубове, вместо да отиде на гости на любимата за уикенда.

Херцогиня Катрин като принцеса от приказките (СНИМКИ)

Да се чуди човек как е оцеляла връзката им. Но поне сме сигурни, че Уилям си е поживял добре преди да се врече във вярност на Мидълтън. А сега се справя също така добре с ролята на идеалния баща и съпруг. Нека обаче не забравяме, че перфектни хора не съществуват.

Уилям и Кейт
ThinkStock/Getty Images

И още:

Уилям и Кейт: историята на една необикновена любов (СНИМКИ)

Кралската сватба в снимки

Какъв беше стилът на Кейт Мидълтън преди да стане прочута херцогиня (СНИМКИ)

Усмихнати детски снимки на Кейт Мидълтън превзеха социалните мрежи (СНИМКИ)

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук