Хелоуин подтиква жените към изневяра
Хелоуин подтиква жените към изневяра / ThinkStock/Getty Images
Мъже, дръжте под око нежните си половинки на Хелоуин - резултатите от ново проучване показват, че празникът ги настройва за изневери, пише в. "Дейли стар".

Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан сред над 9000 потребителки, е направено с цел да установи как "страховитият" празник действа на жените.

Сексът и първата целувка са сред нещата, които карат човешкото сърце да бие учестено
ThinkStock/Getty Images

Оказва се, че две трети от представителките на нежния пол (66 процента) го намират за секси и не крият, че събужда плътските им мераци.

Кръшкачи признават кога и защо са започнали да изневеряват

Около една трета от участничките в анкетата признават, че използват Хелоуин като извинение за една "свободна вечер", по време на която "може да се случи всичко".

За Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на Playboy, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище
За Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на Playboy, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище ThinkStock/Getty Images

Вижте на каква възраст жените изневеряват най-често

"Този празник дава възможност на жените да осъществят най-дивите си фантазии. Възможността да се издокарат в предизвикателни костюми също им действа възбуждащо", казва основателят на сайта Сигурд Ведал.

Две основни причини карат жените да изневеряват

Анкетата показва още, че най-популярните костюми за Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на Playboy, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище.

Вижте още за жените и изневерите:

Разкриха защо жените по-лесно прощават изневярата


Четири причини за женската изневяра

Това брои ли се за изневяра?

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Гласът издава кръшкачите, вижте как да ги разпознаете

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook
БТА