След пожънатите успехи Поли Генова развълнува и публиката на единството шоу за преобразявания в България "Като две капки вода", появявайки се с характерните глас и сценично присъствие на един от големите таланти на българската естрада - Марги Хранова. 

Певицата, която завоюва четвърто място в "Евровизия 2016", просълзи публиката и дори самите водещи с песента "Оставаме" - част от филмовия шедьовър "Оркестър без име".

"Беше великолепна! Гордея се с теб!", сподели самата Маргарита Хранова, която беше специален гост заедно с Георги Мамалев в публиката.

Публиката отреди на талантливата блондинка и първо място за вечерта.

Жоро Низамов и Светльо се отправиха заедно с публиката директно по пътя на рока с High Way To Hell на AC/DC. Култовите вокалисти на групата, които бяха новата задача на дуета, донесоха бурни аплодисменти и предизвикаха голяма усмивка във верния рокаджия в журито - Фънки.

С бял костюм, разрошени коси и ненадминат темперамент на сцената Калин Врачански се превърна в истински Горан Брегович под звуците на "Калашников".



С госпел и много добро настроение Геро пренесе публиката в един от многото филми на Упи Голдбърг, а Джулия Бочева припомни на всички връзката с дома и родната земя, преобразена като Силви Вартан и нейното изпълнение на "Облаче ле бяло".

Преслава вдигна публиката на крака в обувките на Силвия Кацарова и "Обещай ми любов", което беше още един успех в рока и естрадната музика за певицата.

Прея разхвърля по сцената сексапил в образа на Никол Шерцингер, а Орлин Павлов се сблъска с най-трудната си вокална задача - Майкъл Бубле.

Гвоздеят на вечерта беше появата на Мария Илиева и Криско, които се впуснаха в ролята на дует Каризма, но с разменени места - хип хоп звездата избра Галя, а поп дивата влезе в образа на Миро.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на "Като две капки вода".