Питали ли сте се някога какво правят известните личности през свободното си време? Някои от звездите имат малко по-нестандартни хобита, като създаването на снежни глобуси или колекционирането на коса, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои са звездите с необичайни хобита:

Тейлър Суифт

Изпълнителката обожава да прави снежни глобуси, които да подарява на своите приятели. Включително създава и един, който участва във видеото към песента „Lover”.

Тейлър Суифт
Gulliver/Getty Images

Раян Гослинг

Холивудският актьор от години обича да плете. Идеалният ден на Гослинг включва плетене, а ако в края на деня се е справил добре, то това ще е хубав подарък.

Раян Гослинг
Gulliver/Getty Images


Джони Деп

Интересът на актьора към куклите Барби започва, когато играе с дъщеря си. Тя обаче пораства, а Деп решава, че не може да се раздели с куклите, защото те са сантиментална част от живота му. Днес актьорът има толкова много кукли Барби, че има нужда от отделно помещение за колекцията си.

Възрастта със сигурност му отива.
Gulliver/Getty Images

Кейти Пери

Изпълнителката колекционира кичури коса на знаменитости. В колекцията и присъства коса от Тейлър Суифт и Майли Сайръс. Въпреки че е наясно колко зловещо звучи, Пери не спира да събира коса.

Никълъс Кейдж

Хобито на актьора е да харчи пари. В колекцията си вече има няколко замъка, а преди време се сдобива и с череп на динозавър. За съжаление той се оказва краден и се налага да го върне.

Никълъс Кейдж
Gulliver/Getty Images


Деми Мур

Деми Мур е истински ценител на старинни кукли. Актрисата има толкова богата колекция, че бившият и приятел Аштън Къчър и предложил да направи свой собствен музей за кукли.

Деми Мур
Gulliver/Getty Images

Брад Пит

Брад Пит започва да се занимава с грънчарство малко след развода. Днес той е изключително увлечен по новото си хоби, което му помага да изразява себе си.

Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Клаудия Шифър

Когато си помислим за хоби на световноизвестен модел, обикновено си представяме колекциониране на чанти, дрехи или аксесоари. Клаудия Шифър обаче събира насекоми, а в колекцията и специалното място заемат паяците.

Клаудия Шифър
Gulliver/Getty Images