Всеки с профил в Tinder знае, че в интернет има някои наистина странни персонажи. Оказва се обаче, че по-лошо има накъде. Зомбита, амиши и вегани – това са само част от “категориите” гадже, които можем да си търсим онлайн. Май народната поговорка се оказва вярна, че за всеки влак си има пътници, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Веган Tinder

Veggly е платформа, който помага на вегани и вегетарианци да намерят сродната  си душа ( както гласи описанието на сайта - да срещнат “вега-любов”). Любопитен факт е, че освен онлайн запознанства, във Veggly можете да намерите и веган рецепти. Да се запознаеш с бъдещата си половинка докато готвиш обяд. На това му казваме “с един куршум, два заека”.

via GIPHY


Зомби Свалки

Ако веганите обичат всичко живо, то потребителите на сайта Zombie Passions (Зомби страсти – бел. прев.) явно си падат по по-мрачни преживявания. Платформата се описва като “пространство за зомбита и любителите на такива”.

via GIPHY

Фенове на лютивия сос

Сайтът Hot Sauce Passions (Страстни почитатели на лютивия сос – бел. прев.) ни напомня за една важна житейска истина - важно е с половинката ти да харесвате еднаква храна.

Любители на косматите животи

Потенциално най-странният сайт в този списък, Furry Mate (Космат приятел – бел. прев.) е платформа за хора, които обичат да се обличат като космати животни, или пък харесват партньорът им да носи подобни костюми.

via GIPHY

Амиш си търси жена

Амишите – християнска секта в Щатите и Канада, явно са създали свой собствен сайт за запознанства с името “Amish Dating” (Срещи за амиши – бел. прев.). Странното тук е, че в основата на религията им стои отхвърлянето на всякакви технологии. Което ни кара да се чудим - как са решили да се занимават с онлайн свалки?

via GIPHY