Камериерите на хотелските стаи често откриват забравени вещи от посетителите. Някои от тях обаче далеч не остават доволни, а напротив - шокирани. В канала "Скандално" научаваме кои са едни от най-странните неща, намирани в хотелски стаи.

Персоналът на хотел в Мичиган, САЩ  открил истинска отрязана ръка под леглото в хотелска стая. Оказало се, че човекът, който я е наел, е участвал в схема за наркотици. Явно сделката се е провалила, а убийците са забравили да прикрият всички улики.

Пет необикновени хотела, които ще ви изненадат (ВИДЕО)

Камериери от лондонски хотел пък са открили силиконови импланти. Оказало се, че жената, на която принадлежали, забравила, че са под завивките.

Най-странните професии в света на туризма

Книгите са едни от най-забравяните предмети в хотелските стаи. Но служители нa хотел останали потресени, когато открили доста зловеща книга. В нея са били написани 41 поеми, свързани със…салатата. Авторът вярвал, че салатата е жив организъм. Съдейки по състоянието на книгата изглеждало, че читателят я е носил навсякъде със себе си.

хотел
ThinkStock/Getty Images

Едни от най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи са умрели животни. Камериери са имали нещастието да открият елен във ваната и разпръсната из цялата стая риба. Какво е правила двойката, която е била отседнала там? Това остава загадка.

Последната история е на мъж, който решил да си направи шега с приятелката си. Той заловил акула, с дължина 1.5 метра, увил я в хавлии, за да премине през лобито незабелязано и я сложил във ваната.  Акулата била намерена мъртва във ваната от камериерите на хотела. До нея била залепена бележка, на която мъжът обяснявал ситуацията, извинявал се и се надявал акулата да зарадва готвачите. Историята влязла дори в местните новини.

И още:

Ето какво можете да си откраднете от хотела, без да ви тежи на съвестта

Трите най-грозни тайни за хотелските стаи

Луксозен хотел отваря врати в бивш открит рудник в Шанхай (СНИМКИ/ВИДЕО)

Седемте най-луксозни хотела в света (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук