Ако ви е омръзнало да отсядате в нормалните и скучни хотели и сте авантюристично настроени – може да посетите някои странни и необикновени хотели.
Ще ги намерите на най-неочаквани места - в планини, кратери и дори в мини. Те са с необичаен декор, конструкция. Вижте ги:

Хотел Беършит Митцва в Израел

Кратерът „Рамон“ е най-големият естествен кратер в света. Дълъг е 40 километра, широк-10 км и дълбок 500 метра. Кратерът има форма на издължено сърце. Хотелът Беършит Митцва е разположен точно на ръба на кратера. Разполага с 34 луксозни апартамента със собствени басейни, ресторант и СПА. Той има каменни стени и е единственият хотел, построен върху естествен кратер.

хотел
netinfo

Хотел Мануел Антонио в Коста Рика

Изграден е от реновиран самолет Боинг 727 от 1965 година. Това е един много малък хотел, който има само две спални. Но ако имате щастието да отседнете в него пред вас ще се разкрият невероятни гледки към джунглата.

Хотел Ешър Клиф в Швейцария

Хотелът е построен е направо в скалата на планината. Мястото е много уединено и спокойно, а гледките невероятни. Единственият начин да стигнете до него е с вагон на въжена кабина.

хотел
netinfo

Хотел Сала Силвърмайн в Швеция

Този хотел се намира в историческата мина Силвърмайн, която е една от най-добре консервираните мини в света. За да посетите този хотел ще трбява да слезете 504 метра под земята.

Топ 10 на най-добрите туристически дестинации за 2016

Хотел Магическата планина в Чили

Хотелът изглежда като излязъл от приказка. Отвън е във формата на конус, а от покрива му се излива невероятна водна каскада. Стаите са без прозорци, а само с отвори. До хотела се стига с помощта на подвижен дървен мост.

И още по темата:

Вижте най-уникалните природни пейзажи от различни краища на света

Топ 10 на най-посещаваните страни в света (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-странните места по света (ВИДЕО/СНИМКИ)

10-те най-романтични места в света (СНИМКИ)