Софи Маринова като Селин Дион в "Като две капки вода"
Софи Маринова като Селин Дион в "Като две капки вода" / NOVA
Шоуто „Като две капки вода“ стартира с много смях и зареждащи изпълнения.

Звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Победата в първия лайв грабна Константин, който умело влезе в ролята на фронтмена на Б.Т.Р. с изпълнение на една от най-известните български балади.

Софи Маринова пък обра овациите на публиката в образа на Селин Дион, а изпълнението ѝ на My Heart Will Go On „надскочи“ пределите на залата.
„Не е имало сезон с по-силни участници!“, категорична беше единствената дама в журито Хилда Казасян.

Една от големите изненади за вечерта беше представянето на Златка Райкова, която впечатли с вокални умения и автентично представяне на Михаела Филева.
Актьорът Иван Юруков показа истински професионализъм, като предаде на публиката настроението на лежерното парче Don’t Worry, Be Happy на Боби Макферин.

Малко по-късно Фънки направи признание, че харесва изпълнението на Марги Хранова повече от това на Дона Съмър. Фънки обаче не беше впечатлен от Гери-Никол и интерпретацията ѝ на Лейди Гага.
Парти настроение и латино ритми завладяха сцената за броени минути с пристигането на Борислав Захариев и най-слушаното парче в социалните мрежи Despasito.

Примата на българската естрада Лили Иванова прозвуча в оригинален аранжимент от Славин Славчев, който получи поздравления, но и молба от журито да покаже повече движение в образа.

Вижте в снимки първите звездни преобразявания в шести сезон на "Като две капки вода"
Следващият понеделник Константин ще се превърне в легендата Алла Пугачова, а Софи Маринова ще оглави бандата Scorpions. Златка Райкова ще скочи директно в естрадата с Ваня Костова, а Боби Захариев ще продължи с хитовете, преобразявайки се в Дуа Липа. Гери-Никол ще се впусне в бесен ритъм с образа на Тина Търнър, а Иван Юруков ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Марги Хранова ще се изправи пред истинско предизвикателство с образа на Дони, а Славин ще трябва да се превърне във вихър на сцената с образа на Майкъл Джексън.

Следете Facebook страницата на предаването  и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук