„Като две капки вода“ е нашето дете и винаги се вълнуваме на старта на това шоу. За тези пет години много от популярните лица, които бяха на сцената, успяха да преобърнат представата за себе си. Такъв е случаят с Криско, който доказа своите качества и професионално отношение“, разказа Магърдич Халваджиян в „Здравей, България“. Продуцентът на шоуто допълни, че кастът по традиция е изключително разнообразен, а зрителите отново ще имат възможност да променят нагласите си за някои от звездните участници.

Звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

„В шоуто съм от създаването на „Като две капки вода“. Истината е, че обикновено артистите имат притеснение, което изчезва след втори-трети лайв. Нормално е всички да искат да се представят великолепно, но добрата част е, че шоуто няма състезателен характер, а всички се подкрепят до последно. Затова и ги съветвам истински да се забавляват“, сподели пред водещата Гала в "На Кафе" вокалният педагог на шоуто Етиен Леви. Популярният изпълнител, който беше гост в студиото заедно с Борислав Захариев, не пропусна да отбележи, че актьорът е изключително отговорен и лежерен образ като Боби Турбото може да бъде изигран с лекота единствено от професионалист като него.

„Етиен ми помага изключително. Добивам все по-голяма увереност по време на вокалните репетиции и се надявам да се справя добре“, заяви Борислав, който тази вечер ще влезе в първия образ в култовото шоу.

Борислав Захариев
NOVA

Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук