Близо 1 500 000 зрители затвърдиха култовия статут на шоуто
Стартът на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“, изпълнен със зареждащи изпълнения и артисти с впечатляващ потенциал, затвърди култовия статут на предаването. 42.7% от активното население в България на възраст 18-49 години предпочете грандиозния старт на предаването, което е почти два пъти повече от дела на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Най- високи резултати и над два и половина пъти по-голям дял от съдържанието, излъчвано по същото време от бТВ, шоуто постигна сред активното градско население (18-49) и сред зрителите на възраст 18-34.

зрители
netinfo

Снощният епизод на шоуто е най-гледаният от всички, излъчвани от 2014 г. досега, сред всички зрители (4+) и сред активното население 18-49 години. А спрямо старта на предходния пети сезон, развлекателното предаване е постигнало с 9% по-висок дял. В най-напрегнатите моменти от любимото шоу за преобразявания на публиката пред екраните са били 1 453 000 зрители.

В първия ден от надпреварата в пролетния телевизионен сезон с 59% преднина, NOVA е категоричният лидер в праймтайм (17:30 – 23:59) сред активното население (18-49 г.).Веднага след премиерата на „Като две капки вода“ зрителите от същата аудиторна група безапелационно избраха „Господари на ефира“, като делът на NOVA по това време е над два пъти по-голям от този на бТВ.

дял от зрителите
netinfo

„Не е имало сезон с по-силни участници!“, категорична беше единствената дама в журито Хилда Казасян. С победата в първия лайв се увенча певецът Константин, който умело влезе в ролята на фронтмена на Б.Т.Р. с изпълнение на една от най-известните български балади. Появата на Софи Маринова в образа на Селин Дион обра овациите на публиката, докато изпълнението й на My Heart Will Go On надскочи пределите на залата.

Софи Маринова
NOVA

Една от големите изненади за вечерта беше представянето на Златка Райкова, която впечатли с вокални умения и автентично представяне на Михаела Филева.

Златка Димитрова
NOVA

Актьорът Иван Юруков показа истински професионализъм, като предаде на публиката настроението на лежерното парче Don’t Worry, Be Happy на Боби Макферин. Малко по-късно Фънки направи признание, че харесва изпълнението на Марги Хранова повече от това на Дона Съмър, но посъветва Гери-Никол да бъде по-обрана в интерпретацията на Лейди Гага. Парти настроение и латино ритми завладяха сцената за броени минути с пристигането на Борислав Захариев и най-слушаното парче в социалните мрежи Despasito. Примата на българската естрада Лили Иванова прозвуча в оригинален аранжимент от Славин Славчев, който получи поздравления, но и молба от журито да покаже повече движение в образа.

Първи звездни преобразявания в шести сезон на "Като две капки вода" (СНИМКИ)

Следващият понеделник Константин ще се превърне в легендата Алла Пугачова, а Софи Маринова ще оглави бандата Scorpions. Златка Райкова ще скочи директно в естрадата с Ваня Костова, а Боби Захариев ще продължи с хитовете, преобразявайки се в Dua Lipa. Гери-Никол ще се впусне в бесен ритъм с образа на Тина Търнър, а Иван Юруков ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Марги Хранова ще се изправи пред истинско предизвикателство с образа на Дони, а Славин ще трябва да се превърне във вихър на сцената с образа на Майкъл Джексън.

Следете Facebook страницата на предаването  и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.