/ netinfo
Гери-Никол преди старта: Страхувам се как ще се справя, но нямам търпение
Първата дама на джаз музиката Хилда Казасян ще се завърне в журито на "Като две капки вода" заемайки място до Димитър Ковачев-Фънки. Шест звезди и представители на българския шоубизнес ще имат възможност да седнат в третия съдийски стол в шестия сезон на култовото шоу.
 
Звездните участници в новия сезон на "Като две капки вода" (СНИМКИ)

"Тази година поканихме различни популярни лица, които да допълват експертните оценки на базата на своя сценичен опит и професионализъм. Участниците ще имат възможност да чуят още една гледна точка, а зрителите - да видят нови конфигурации на съдийската маса", коментира екипът на шоуто.
 
Харизматичният актьор Иван Юруков в „Като две капки вода“

"Утре вечер е първият лайв на "Като две капки вода". Страхувам се как ще се справя, но едновременно нямам търпение да се впусна в това приключние", заяви R&B звездата Гери-Никол, която ще бъде част от шести сезон на уникалното шоу за преобразявания. В "Събуди се" певицата сподели, че очаква предизвикателства, които да покажат нова страна на познатото й амплоа.

Златка Райкова и Славин Славчев в „Като две капки вода“
 

Гери-Никол
netinfo

 

Гери-Никол и Борислав Захариев ще провокират публика и жури в шести сезон на „Като две капки вода“

"С участието ми мога да покажа различни музикални стилове и многото лица, които Гери-Никол носи", допълни изпълнителката, която е един от най-запомнящите се участници в историята на X Factor България. От преобразяванията най-много я притесняват мъжките образи, но смята, че би се справила успешно както с оперно пеене, така и с поп-фолк.
 

Димитър Ковачев Фънки
netinfo


Маргарита Хранова и Константин приемат предизвикателството на „Като две капки вода“

Освен нея в новия сезон на "Като две капки вода" ще видим Софи Маринова, Иван Юруков, Златка Райкова, Славин Славчев, Борислав Захариев, Константин и Маргарита Хранова.

Дамата с най-разпознаваемия глас е първият участник в новия сезон на „Като две капки вода“

 
Не пропускайте старта на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“ в понеделник - 26 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.