Целувката е начин да изразите любовта си, да предизвикате усмивка в любимия човек. Тя не е само нещо красиво, което носи удоволствие, но и важен фактор за поддържането на романтиката във връзката. Има обаче различни видове целувки, а начинът, по който се целувате, говори много за отношенията във връзката ви. В канала "Кaк дa" във vbox7 вижте някои видове целувки и техните значения:

1. Нежната целувка

Това е целувката, при която партньорите докосват нежно устните си. Този тип целувка говори, че партньорите се чувстват добре във връзката си и се обичат.
 
2. Целувка по бузата

Целувката по бузата говори за истински чувства и приятелство във връзката. Най-вероятно партньорите са удовлетворени от отношенията си и имат еднакви очаквания от нея.
 
3. Целувка под ъгъл

Този тип целувки, познати още като "ангелски", са символ на истинска сигурност във връзката. Двамата се обичате безумно и винаги поставяте интересите и нуждите на другия пред своите.
 
4. Бързата целувка

Това е бърза и лека целувка, не е супер романтична и най-често си казвате "здравей" или "довиждане" с нея. В началото на връзката такива целувки са чудесен начин да тествате химията помежду си.
 
5. Със затворена уста

Тя е подобна на бързата целувка като изпълнение, но продължава по-дълго. Ако я практикувате, значи имате някакви проблеми във връзката. Може би е знак, че не се чувствате съвсем удобно с партньора си и имате някакви емоционални бариери.
 
6. Френската целувка

Тук е ясно - тя означава удоволствие, желание, романтика. Ако така се целувате, значи сте страстен любовник. За връзката ви означава, че тя е страстна и имате дълбока привързаност един към друг.