/ Guliver/Getty Images
Дисни продължават напред със своето продължение на "Господарката на злото". И този път в главната роля ще бъде актрисата Анджелина Джоли.
 
В ролята на принцеса Аурора ще видим отново Ел Фанинг. За сега Ед Скерин и Фернанда Диниз също са част от актьорския състав. Но от скоро още едно име се свързва с проекта - това на Мишел Пфайфър.
 
Готвят продължение на "Господарката на злото"

"Господарката на злото" беше голям успех за Дисни след излизането си през 2014 г. и това е причината от компанията да решат да направят толкова много игрални филми по техни любими класически истории.

Заради това ще имаме възможността да се насладим на историята на злодея от "101 Далматинци" - Круела де Вил с Ема Стоун в главната роля.
 
Господарката на злото Анджелина Джоли

Филмът позволи на аудиторията да види изцяло нова страна на Злодеида, благодарение на изключително емоционалната игра на Анджелина Джоли. Това накара много зрители да изпитат съчувствие към иначе злодея в приказката, като по този начин преобърнаха възприятията на всички за приказката "Спящата красавица".
 
Но какво ще се види в "Господарката на злото 2" предстои да се види.
 
Господарката на злото Анджелина Джоли не обича приказките на Дисни

Този уикенд от Върайъти съобщиха, че разговорите за това Мишел Пфайфър да има основна роля в бъдещото продължение на "Господарката на злото" са напреднали. Ако тя се съгласи да подпише ще играе ролята на "Кралицата". За този персонаж все още нищо не се знае, но се очаква тя да има основна роля за събитията във филма.
БГНЕС