/ Guliver/Getty Images
Две от най-големите холивудски звезди - Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", съобщиха световните информационни агенции.

Леонардо ди Каприо ще се снима във филм на Куентин Тарантино

Филмът е за Лос Анжделис през 1969 година и за него се говори като проекта на Тарантино за Чарлз Менсън. Нито Ди Каприо, нито Пит обаче ще се превъплатят в Менсън. Те ще играят двойка актьори с проблеми в кариерата.

Брад Пит Guliver/Getty Images

"И двамата се борят да пробият в Холивуд, който вече не могат да разпознаят. Рик (Ди Каприо) обаче има много известен съсед . . . Шарън Тейт", обясниха от "Сони пикчърс".

Шарън Тейт - бременната съпруга на режисьора Роман Полански, беше убита през 1969 година от последователи на Чарлз Менсън.

Шарън Тейт
Шарън Тейт Gulliver/Getty Images

Това е първият съвместен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. И двамата обаче са работили с Тарантино. Ди Каприо участва в "Джанго без окови", а Пит - в "Гадни копилета".

Американският режисьор Куентин Тарантино
Gulliver/Getty Images

"Много се радвам, че ще разкажа историята за Лос Анджелис и за онзи Холивуд, който вече не съществува", заяви Куентин Тарантино, който е живял в града почти през целия си живот. 

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА, БГНЕС