/ netinfo
Известният американски режисьор Куентин Тарантино ще пусне деветия си филм на 9 август 2018 г., когато се навършват 50 години от убийството на актрисата Шарън Тейт, предава ДПА.
 
Масовият убиец Чарлз Менсън ще се жени за 26-годишна булка

На тази дата преди половин век съпругата на Роман Полански, която била в напреднала бременност, е варварски заклана от последователите на сектата на Чарлз Менсън.

Сюжетът на новата лента на Тарантино се връща към 60-те и 70-те години на миналия век. Тя е с работно заглавие "Номер 9" и ще проследи историята на Чарлз Менсън и на членовете на неговата секта "Семейство Менсън".
 
Тарантино влезе в преговори с актьори от калибъра на Том Круз, Брад Пит и Леонардо ди Каприо за участие в новия му проект. Говори се, че актрисата Марго Роби ще се превъплъти в ролята на съпругата на Полански - Шарън Тейт.
 
Серийният убиец Чарлз Менсън почина на 83-годишна възраст

Чарлз Менсън почина на 19 декември т.г. на 83-годишна възраст в Калифорния, след като изкара близо 50 години зад решетките. Той и неговата секта бяха осъдени за убийството на Тейт и на шест други жертви по време на две кланета през месец август 1969 г.
БТА