Какво обичат да правят различните зодии, когато са сами? (ВИДЕО)

Повечето хора се чувстват добре, когато са обкръжени от приятели, но има и такива, които обичат да остават често сами. Тогава те се чувстват наистина свободни и безгрижни. Ето какво обичат да правят различните зодии, когато са сами:

Овен

Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще изяде пред телевизора или компютъра, след което ще се замисли за секс. След това, доволен от себе си, ще отиде на фитнес или среща с приятели, за да повтори упражнението – храна, секс, но този път в социален кръг.

храна
Thinkstockphotos

Телец

Телецът с удоволствие ще се наслади на времето си сам у дома, като най-вероятно ще го прекара в готвене и ядене. Представителите на тази зодия бавно и с удоволствие ще сготвят гурме вечеря за цяла компания приятели, но ще си хапнат всичко до последната трохичка сами, в уединение и наслаждение на всяка хапка.

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какво ти е отредила съдбата (СНИМКИ)

Близнаци

Близнакът ще се почувства за секунда зле, щом разбере, че е останал сам. Веднага ще реши, че е пренебрегнат от всички и никой не го е грижа за него, но в следващата минута дори няма да си спомня за тези мисли, а ще е хванал телефона да си говори с някой приятел, докато сърфира в интернет. Като си приключи разговора, ще започне нов, този път най-вероятно по скайп или вайбър и така, докато някой не се прибере и не бъде нападнат от словесния поток на Близнака, почувствал се в изолация толкова време.

Рак

Ракът е много вероятно изобщо да не разбере, че е сам в къщата, тъй като обича да обитава собствената си черупка (в този случай стаята си). С удоволствие ще се отдаде на любимия си сериал, любимата си храна (най-вероятно чипс, пуканки, шоколад или торта), а печката ще бумти весело на макс, за да се поддържа уют и топлина.

Самотата може да влоши настинката

Лъв

Лъвът ще се възползва от самостоятелността си, за да отдели няколко часа на външния си вид. Без значение дали ще е баня, епилация, любуване пред огледалото и тестване на различни прически, те ще използват времето за себе си, за да са сигурни, че всичко е точно така, както го искат. Ако пък ги мързи, ще полегнат с книга или по-скоро лаптопа в ръка и ще проверят колко харесвания има последната им снимка във Фейсбук или Инстаграм.

Кое е най-доброто ти качество според зодията? (ВИДЕО)

Дева

Девата останала сама в дома ще използва времето си пълноценно, за да подреди и изчисти. Тя страда от манията, че всичко е разхвърляно и никой не подрежда, а само нарушава с користни цели върховния ѝ ред. Девата ще подреди, изчисти и измие, след което ще се изкъпе и прилежно ще поседне да прегледа сметките и да направи план за пазаруване идната седмица.

чистене
Thinkstockphotos

Везни

Везните ще се зарадват, че са останали сами и ще посветят времето изцяло на себе си. Дори и да има неизмити чинии или изсъхнало пране на простора, те ще предпочетат дългият горещ душ (или вана) и гледане на любим филм с чаша аперитив в ръка, пред това да свършат някаква домакинска работа. Защото това все пак е работа, за която ще има време, докато почивката е по-важна и приятна.

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)

Скорпион

Скорпионът цени времето си сам повече от това със семейството си. Той ще се посвети на свои тайни, съзаклятнически занимания, като например да прекара половин-един час в тоалетната, докато чете криминална книга. След това ще обърне внимание на съседите, наблюдавайки ги тайничко през щорите на прозореца и цъкайки тихо с език.

Стрелец

Стрелецът ще се отдаде на възвишени занимания, насърчаващи интелектуалното му развитие – ще говори сам на себе си за нещата, които го вълнуват и с които надува главите на близките си. Освен това ще се посвети на някакво хоби, като подреждане на пъзел, гледане на научно-популярен филм или четене на книга за самоусъвършенстване.

самота
Thinkstockphotos

Козирог

Козирогът ще се възползва от времето си сам, за да свърши още малко работа, да направи проучване за новия си проект, който смята да задвижи, да провери цените на хотелите и самолетните билети за плануваната почивка след няколко месеца и ще провери как се движи харченето на семейния бюджет, дали има нови сметки за плащане, колко пари са се спестили за последния месец и ще има ли полза да се сприятели с новите съседи от съседния вход.

Водолей

Водолеят ще прекара времето си сам, в размисли, четене на езотерични книги, а след това разговори със случаен човек, с когото току що са се запознали в социалните мрежи.

четене
Thinkstockphotos

Риби

В момента, в който Рибите разберат, че са сами у дома, моментално ще си облекат пижамата и ще легнат да дремнат. Ако съня не ги споходи, ще заседнат пред телевизора и любимото си предаване, докато някой се прибере и им направи сандвич за хапване.

И още:

Самотата е по-опасна от затлъстяването

Тайните, които крие всяка зодия (ВИДЕО)

Самотата наистина може да ни убие

Зодиите, за които сексът е на първо място (ВИДЕО)

Какво е отредила съдбата за всеки знак от зодиака?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук