Може да се имате за самоуверен и стабилен човек, но всеки си има моменти, в които несигурността го удря и го кара да се чувства нервен. 

Всяка зодия обаче реагира по различен начин, когато се стигне до такъв момент. Каналът "OMG Facts" във vbox7 показва как реагират при стрес различните зодии:

Овен

Самочувствие и смелост са думите, които описват Овните най-добре. Затова те губят разсъдък, когато ситуацията не е под техен контрол. Те стават импулсивни, нетърпеливи, действат без да мислят.

via GIPHY

Телец

Може и да не си го признават, но за Телците в такива ситуации най-важното нещо е да изглеждат спокойни. Проблемът е, че вие се фокусирате единствено върху това, а проблемите не намаляват.

via GIPHY

Близнаци

Представителите на зодията обожават да говорят, а когато се притеснят го правят 100 пъти по-бързо. Това означава, че могат да изговорят 100 пъти повече глупости, което пък е доста неприятно.

via GIPHY


Рак

Родените под този знак са емоционални хора, които стават изключително раздразнителни, почервеняват и дори биха избягали от всички, за да преживеят сами със себе си кризисната ситуация. 

via GIPHY

Лъв

Когато Лъвът е нервен, той ще направи всичко по силите си, за да го разберат и останалите. Когато са раздразнени, те са все така шумни и показват всяка емоция. 

via GIPHY


Дева

Представителите на зодията обмислят всичко и действат изключително бързо дори в напечените ситуации. Техният бистър ум не им позволява да реагират прибързано или нерационално и в най-тежките ситуации.

via GIPHY


Везни

И те като Девите не се притесняват от стресовите ситуации. Те имат силна логика и бърз ум, така че решението за тях е очевидно. 

via GIPHY

Скорпион

Представителите на зодията дори да няма за какво да се притесняват, те ще си намерят за какво да мислят. Проблемът обаче е, че те рядко споделят с когото и да било притесненията си.

via GIPHY

Стрелец

Стрелците са наистина самоуверени хора, но когато стане напечено, бързо ги обзема паника. Те биха хвърлили обвинения върху невинни хора, само и само, за да не са във фокуса на вниманието.

via GIPHY

Козирог

Най-големите работохолици сред зодиите определено знаят как да се справят със стреса и кризисните ситуации. Приемат ги за нещо нормално, имат механизъм за справяне и просто продължават напред.

via GIPHY



Водолей

Водолеите знаят къде е тяхната слабост - емоциите. Затова, когато са нервни и трябва да реагират в тежка ситуация, просто си ги изключват. Затова при тях всичко е под контрол, а те действат логично.

via GIPHY


Риби

Рибите се водят от емоциите си и в най-тежките ситуации. Те просто са себе си. Това не винаги е най-правилното решение, но те продължават според случилото се.

via GIPHY

И още:

Пет физически симптома на стреса (ВИДЕО)

Как да разпознаем признаците на твърде много стрес в ежедневието?

Стресът на работното място или как да се справим с „бърнаут“ синдрома

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук