Кралското семейство взе строги предпазни мерки за защита от коронавируса. Бързото му разпространение в Обединеното кралство принуди членовете на кралското семейство да се изолират от обществото и да предприемат драстични мерки, за да се предпазят от заразяване. Как се справят те с изолацията, вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Кралица Елизабет II

Кралица Елизабет II многократно е доказвала, че годините са само число. Тя е на 94 години, но ден днешен се отдава на хобито си – конна езда. Кралицата поддържа добрата си форма благодарение на това хоби още от 4-годишна възраст, когато получава първото си пони.
 
Принц Чарлз

Принцът на Уелс винаги е бил запален спортист. На младини е тренирал плуване и любимия му спорт – поло. След 50-годишна възраст принц Чарлз спазва редовен фитнес режим и обича да ходи на походи.

Херцогиня Камила

Подобно на съпруга си принц Чарлз, Камила, херцогинята на Корнуол, обича да ходи на походи заедно с кучетата си. Освен това херцогинята обича йога и пилатес.

 

Принц Уилям

В студентските си години херцогът на Кеймбридж беше в отбора по водна топка, а междувременно тренираше и ръгби. Освен това принц Уилям е огромен фен на футбола и заради тази страст през 2006 г.  той стана президент на Футболна асоциация в Англия.
 
Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям пази добра форма, като редовно се наслаждава на редица различни спортове, като бягане, колоездене, гребане, ски и тенис.
Принц Джордж и принцеса Шарлот

Децата на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт тренират тенис и посещават уроци по танци.