Кейт Мидълтън, принц Уилям и техните три деца - принц Джордж (6 г), принцеса Шарлот (5г.), и принц Луи (2г.) - напуснаха Лондон на фона на пандемията от коронавирус и се изолираха в тяхното провинциално имение Анмер Хол. Имението е разположено на около 180 километра северно от Лондон край селцето Анмер в графство Норфолк. Това е вторият им дом, където семейството обича да се усамотява по време на почивните дни, празниците и училищните ваканции. Кейт и Уилям го получават като сватбен подарък от кралица Елизабет през 2011 г. Вижте още в канала "Royal News" във vbox7:
 
Имението е построено през 18 век. То има два етажа и таванско помещение с капандурни прозорци. Разполага с 10 спални помещения и множество други стаи. Основната сграда е облицована с червени тухли и каменна зидария.


Кейт сподели, по-рано тази година, че любимите ѝ времена със семейството са „навън в провинцията“  и Анмер Хол е идеалното място за семейни забавления сред природата. По време на почивките от домашното училище децата им Джордж и Шарлът се насърчават да прекарват времето си на открито. Кейт също сподели, че принц Луис "обича да мирише цветята" и "се радва да бъде навън."


"Тази част на Норфолк е много тиха и спокойна", заяви Мари Тереза ​​Виней, местна собственичка на семеен хотел, за списание People. "Това е идеалното място за отглеждане на семейство."

Когато Кейт и Уилям наследиха имението, те го ремонтираха основно, като херцогинята на Кеймбридж реши да поеме вътрешното декориране, като обзаведе интериора по свой собствен стил. 

имение Кейт и Уилям
iStock/Getty Images

В допълнение към значителния ремонт, включително цялостно ремонтиране на покрива, двойката добави слънчева градинска стая от едната страна на къщата с покрит вътрешен двор, модернизираха тенис корта и открития плувен басейн. Те също така подобриха и сигурността на имението за да се чувства семейството им в безопасност.

Голямото имение е заобиколено от декари с дървета и поляни, част от просторния парк на кралицата в  Сандрингам.

По време на изолацията си, Кейт и принц Уилям продължават да изпълняват кралските си задължения с помощта на видео комуникация, телефонни разговори и писмена кореспонденция.
 
Кралската двойка подкрепиха множество благотворителни организации в усилията им за борба с коронавируса. , като се регистрираше по телефона и писма. Те също така бяха водещи гласове във филм, който има за цел да помогне на хората да имат достъп до експертни съвети относно психичното здраве и благополучие по време на пандемията.
 


Децата им Джордж, Шарлот и малкия Луи продължават да се обучават от вкъщи, а в свободното си време лудуват в обширния двор или си измислят игри обхващащи десетките стаи на имението.

Херцогиня Катрин разкри какво правят кралските деца по време на изолацията (СНИМКИ/ВИДЕО)