Гал Сасон, световноизвестният астролог и учител по Кабала, отново посети страната ни и по традиция гостува в предаването „На кафе“.

Астрологът смята, че Вселената ни говори и е важно да се вслушаме и да отворим съзнанието си за случващото се около нас.

Според много от мистичните традиции всяко нещо си има причина. Гал казва, че с помощта на символиката можем да разберем в по-голяма дълбочина собствения си живот и да подобрим връзката си с Вселената. „Разшифровайте скритите послания на щастливите случайности и повишете тяхната честота в живота си. Разгадайте настоящето, за да подобрите бъдещето си“, съветва той.

Астрологът беше подготвил и една практика, упражнение за дишането, която да ни помогне да се отървем от нещата, от което не се нуждаем. И да сбъднем желанията, от които имаме нужда.

Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб (ВИДЕО)

Неведнъж в своите книги той е обяснявал, че хората не успяват да сбъднат желанията си по няколко причини: те или не знаят какво искат, или това, което искат и това, от което се нуждаят, са две различни неща. Но желанието трябва да е свързано с позитивната енергия. „Колкото по-свързано със светлината е желанието ви, толкова по-вероятно е то да се сбъдне“, казва астрологът.

Ето и упражнението:

Дишането е 4-2-4-2. Поемете дъх и бройте до 4, след това задръжте дъха до 2, след това издишайте до 4 и задържате до 2. Когато вдишвате, фокусирайте се върху това, което искате да въведете в живота си. Когато издишвате, фокусирайте се върху това, което искате да освободите и пуснете от живота си.

Кой е Гал Сасон?

Гал Сасон е утвърден автор и духовен учител с многобройни вдъхновени последователи в САЩ, Европа и Близкия Изток, където над двадесет години води семинари по кабала, астрология, мистицизъм и „разказване на истории“. Първата му книга „Едно желание може да промени вашия живот“ е преведена на над осем езика и се ползва с подкрепата на Негово Светейшество Четиринадесетия Далай Лама.

Дванадесетте царства на светлината“ е уникално миниалбумно издание за знаците от зодиака, обединяващо представите за съзвездията и планетите с мистичните кабалистични знания, а последната му творба „Космически навигатор“ е наръчник за вникване в собствената астрологична природа.

И още:

Нумерологът: 2019 ще е година на радостта. На недоволните ще им е трудно

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)

Пророчествата на Петър Дънов (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук