/ ThinkStock/Getty Images
Можете ли да отгатнете кой е по-палавият пол в сексуално отношение? Вероятно смятате, че правилният отговор е мъжете. Съдейки по резултатите от ново проучване обаче е точно обратното, пише в. "Дейли стар".

ВИЖТЕ НАЙ-СЕКСУАЛНИТЕ ГРАДОВЕ В СВЕТА В СНИМКИ

Допитването, направено във Великобритания от сп. "Мор", е обхванало 2000 жени.

Резултатите показват, че съвременните дами са по-склонни от мъжете към сексуална палавост и то по различни начини.

Колко често правим секс според възрастта?

Проучването е установило, че днешните по-млади представителки на нежния пол стават все по-палави в сексуално отношение. До 21-годишната си възраст жените вече са имали девет партньори - двойно повече от типичния мъж.

В добавка към това внушителните 70 процента от представителките на нежния пол признават, че са правили секс за една нощ. Двадесет процента са имали поне пет отделни случайни полови контакта.

Откриха основната причина, която кара хората да изневеряват

Петдесет процента от участничките в допитването не крият, че са слагали рога на настоящия си партньор.

Вероятно сте чували и израза "Веднъж кръшкач, винаги кръшкач". Резултатите от ново проучване го потвърждават
ThinkStock/Getty Images

От друга страна внушителните 99 процента от анкетираните жени са категорични, че ще посочат вратата на възлюбения си, ако той им изневери.

Над една четвърт от участничките разкриват, че не биха се посвенили да имат афера с женен мъж. Четиринадесет процента не крият, че няма да се замислят, ако им се предостави възможност да "омачкат чаршафите" с партньора на най-добрата си приятелка.

Какво кара жените да правят секс?

Една на четири жени се определя като златотърсачка, готова да мине под венчило с мъж заради парите му. Близо 40 процента признават, че са готови да палуват с шефа, ако така ще си осигурят повишение.
5 неща в секса, по които жените са луди

На въпрос към палавите дами за девствеността, над половината са отговорили, че са изгубили своята с човек, когото не са обичали. Едва 32 процента са споделили, че за тях е важно да са влюбени, преди да се простят с непорочността си. Само един процент от анкетираните жени са заявили, че са готови да се разделят с невинността си едва през първата брачна нощ.

Вижте още за мъжете и жените:

Перфектното време за секс, хапване и пийване

Любимите пози в секса издават тайни за характера

Кои зодии са най-добри в секса (ВИДЕО)

От какво зависи качеството на секса?


Забавни цитати за секса, които може да са ви от полза (ВИДЕО)
БТА