/ Gulliver/Getty Images
Сериалът „Игра на тронове“ (Game of Thrones) е уличен в плагиатство на сцена от индийски телевизионен сериал. Зрители са посочили прилики с продукция, която разказва за приключенията на Аладин. В Инстаграм е публикувано съответното видео.

Ще разпознаете ли любимите образи от Game of Thrones извън сериала? (СНИМКИ)
 

В третата серия на осми сезон на "Игра на тронове" Аря Старк убива краля на нощта, водача на армията на Белите бродници. В сцената героинята с кама в ръка неочаквано скача върху него, но той успява да я хване за шията. Аря задъхано се опитва да промени изхода на стълкновението. В резултат на това, тя ловко хвърля оръжието от драконово стъкло в другата си ръка и го забива в тялото на злодея.
 
Фенове на сериала обаче са открили прилики с работата на индийски режисьори. След гледането на видеото, много хора са се съгласили, че сцените от поредицата за Аладин и „Играта на тронове“ са много сходни.

Аря Старк от „Игра на тронове“: Мразех се всеки ден (ВИДЕО)
„Героят убива скелет с нож. Струва ми се, че тук е нарушено авторското право“, пишат някои от тях.
 
Сериалът за Аладин се появява в средата на 2018 г. По същото време се снима и последният епизод на "Игра на тронове". Точната дата на заснемане не е обявена, тъй като детайлите за създаването на сериала са класифицирани, припомня БГНЕС.

И още:

„Игра на тронове“ вдъхновява и феновете на татуси (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джо Джонас и Софи Търнър подготвят голямо парти, с което ще отбележат сватбата си

7 кралски кръвосмешения, които са довели до генетични аномалии (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС