Не всички холивудски звезди са имали щастливо детство и любящо семейство, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са известните личности с проблемно детство.

Джак Никълсън

Джак Никълсън израства, вярвайки, че неговите баба и дядо всъщност са родителите му. Сестра му Джун е неговата биологична майка, която го ражда на 17 години, без да знае кой е бащата. Родителите ѝ взимат решението да отгледат детето като тяхно. Когато Джак е на 26 години, сестра му Джун умира от рак. Актьорът разбира, че това е майка му от репортер на списание „TIME“.

Джак Никълсън
Gulliver/Getty Images

Лейтън Мийстър

Звездата от „Клюкарката“ има доста мрачно детство. Лейтън е родена във федерален затвор, докато майка ѝ излежава присъда за трафик на наркотици. Баща ѝ също е лежал в затвора. Израства в бедност, а на 14 години Лейтън започва да работи, за да помага на майка си за разходите свързани с брат ѝ, който е със специални нужди.

Шарлиз Терон

Бащата на актрисата е не само алкохолик, но и насилник. Една нощ той се прибира с изключително агресивно поведение. За да се защити, майката на Шарлиз застрелва и убива своя съпруг. Съдът постановява, че е при самоотбрана, но тази нощ оставя отпечатък в актрисата до края на живота ѝ.

Кевин Спейси

Кевин Спейси има тежко детство. Той и неговите брат и сестра са отгледани от баща нацист, който редовно ги пребивал от бой. Той боготворял Хитлер и дори подстригвал мустаците си като него. Години по-късно майката на Кевин оправдава съпруга си, като казва, че и двамата са били малтретирани като деца.

Кевин Спейси
Gulliver/Getty Images

Уди Харелсън

Бащата на Уди е осъден на доживотен затвор, заради убийството на федерален съдия. Тогава той е само на 7 години и не разбира какво се е случило. Няколко години по-късно Уди чува по радиото, че споменават името на баща му и процеса срещу него. Тогава осъзнава кой всъщност е баща му, а след влизането му в затвора той не се вижда с него никога повече.

Опра Уинфри

Родителите ѝ се разделят и тя е изпратена да живее с майка си в изключително бедно гето в Милуоки. Майка ѝ работи на няколко места, за да се грижи за нея, като често я оставя сама. От 9 годишна тя е малтретирана и насилвана от мъже, на които семейството има доверие.

Опра Уинфри
Gulliver/Getty Images