Децата приличат на родителите си, това е неоспорим факт. Има случаи обаче, когато наследниците ни са точно наше копие, пише каналът "Stars News" във vbox7. Това се отнася и за децата на известните личности. Вижте звездите и техните наследници, които са като две капки вода:

Джейсън Момоа и Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа, както и Лола Йолани Момоа

Джейсън е женен за Лиза Бонет, с която имат тези прекрасни две дечица, които ги радват всеки ден. Накоа значи "воин", Нама значи "сила/дух", Кауа – "дъжд" и По – "тъмнина", което се отнася за времето през което е родено момченцето (то е родено при много лоши метеорологични условия в Лос Анджелис), фамилията Намакаеха идва от фамилията на бащата на Момоа. Вижте ги на снимката - същински копия на татко си, но признаваме, че приличат и на Лиза.
 

Синди Крауфорд и дъщеря ѝ Кая Гербер

Кая е пълно копие на красивата си майка, но освен, че прилича много на нея, тя и върви по нейните стъпки. След като участва в поредица от рекламни кампании за модни марки от дебюта си на Седмицата на модата през 2017 г., Гербер спечели "Модел на годината" на британските модни награди. 19-годишната красавица скоро огря на корицата на юнския "Вог", което определено ѝ отрежда място в историята на модата.
 

Деми Мур и дъщеря ѝ Румър Уилис

Деми и Брус Уилис са в перфектни отношения, а раздялата не им пречи да отглеждат заедно дъщерите си. Румър, която вече е голяма и независима жена, върви по собствен път. Тя е актриса и певица, появявала се е във филми "Заложници", "Зайчето от къщата", "Sorority Row" и "Имало едно време в Холивуд".
 

Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени Олуми Клум
 
Лени е същинска красавица, достойна за десетки корици на престижни издания. Младото момиче вече има фотосесия за "Вог", но личното пространство на красавицата е защитено от майка ѝ Хайди, която не позволява дори папараци около дъщеря си. Въпреки това Лени е доста следвана в Инстаграм, където споделя много моменти от ежедневието си, които сметне, че са подходящи, но без да разкрива твърде много.

И още:

Каквато майката, такава и дъщерята: Звездите и техните деца

В светлините на прожекторите: 10 дъщери на звезди

ГАЛЕРИЯ: Звездни родители и деца на екрана и в живота

Като близначки: Звездни майки и техните дъщери (СНИМКИ)