Гришо мечтае да вечеря с Джони Деп
Гришо мечтае да вечеря с Джони Деп / Gulliver/Getty Images

"Мечтая за вечеря с Джони Деп", заяви най-добрият тенисист за всички времена на България Григор Димитров пред американско издание. "Клей сезонът беше много забавен за мен тази година", сподели Димитров след успеха си над Ксавие Малис в първи кръг във Вашингтон. "Ще се надявам на дори още по-добри резултати на хард... Обичам да играя в Щатите. Винаги съм се чувствал добре тук", каза още той, цитиран от БГНЕС.

По повод връзката си с Мария Шарапова Димитров добави: "Има много коментари за това извън корта, но в крайна сметка е част от играта. На `Уимбълдън` имаше доста такива въпроси. Какво мога да направя?".

Гришо коментира и най-запомнящите се свои моменти на корта. "Много са и един от тях е победата ми над Новак Джокович. Един от най-запомнящите се мачове за мен. Няма да забравя и този с Рафа Надал", заяви българинът. Запитан с кои трима души би излязъл на вечеря, Григор отговори: "Джони Деп, това е първият ми избор. Другите двама... приятелката ми. Но с нея и без това вечеряме всеки ден (смее се). Хмм. Двама души... бих излязъл... с Моника Белучи. А другият човек трябва да е музикант".