Изборът на годежен пръстен в никакъв случай не е лека задача. Той е първият жест, с който засвидетелствате обещанието си да обичате завинаги любимия човек.

Именно затова е необходимо това бижу да визуализира душевността на бъдещата булка, като стилно подчертава нейните достойнства.

Разбира се, не е необходимо да инвестирате цяло състояние, нито да прекарвате часове в задълбочен анализ на безброй модни блогове. Астрологията идва на помощ, за да ви помогне с нова порция вдъхновение. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Овенът обича приключенията и покоряването на нови върхове. Заради динамичния начин на живот, който води, най-добрият избор е минималистичен и практичен, но в същото време стилен и луксозен пръстен, който да допълва магнетичната му увереност.

Какво издава годежният пръстен за връзката ви? (ВИДЕО)

Телец 

Той дава всичко от себе си, за да бъдете щастливи. Затова Телецът заслужава солиден блестящ камък, който да отразява неговата величествена същност.

годежен пръстен
iStock/Getty Images

Близнаци

Тази зодия цени аксесоари, които излъчват класа и изтънченост. Изберете модел, който има два вида камъни или два вида благороден метал, за да презентира двойнствената природа на близнака.

Рак

Те са непоправими романтици, които намират красотата в класическите форми. Изберете бяло злато, сребро или платина.

Създадоха "годежен пръстен на верността"

Лъв

Те са родени да вървят по червения килим на живота и излъчват аристократичен чар. На такава царствена личност отива златен пръстен с античен дизайн, който да събира погледите от всички страни.

годежен пръстен
iStock/Getty Images

Дева

Тя е практичен перфекционист. Заложете на минималистичния луксозен модел.

Везни

Деликатно поставен диамант, преплетен от низ малки скъпоценни камъни, е перфектният избор за тази зодия. Моделът излъчва хармония и стил и ще бъде високо оценен от дамата на сърцето ви.

годежен пръстен
iStock/Getty Images

Скорпион

Те са динамични и нестандартни затова често остават неразбрани. Чудесен избор е червеният рубин, който ще улови есенцията на страстния магнетизъм на скорпиона.

Стрелец

Той живее по свои собствени правила и не се вълнува какво говорят хората. Изберете пръстен, който разбива шаблона за посредствените скучни пръстени и допълва нестандартната същност на жената Стрелец.

Годежен пиърсинг заменя традиционния пръстен? (СНИМКИ)

Козирог

Пръстен, който впечатлява с майсторска изработка и висока материална стойност, категорично би впечатлил всяка представителка на тази зодия. Но не защото сте инвестирали голяма сума в него, а защото показвате с избора си, че сте ценители на качеството.

годежен пръстен
iStock/Getty Images

Водолей

Изберете пръстен с много скъпоценни камъни, като се придържате към сините нюанси. Те презентират многопластовия вътрешен свят на представителките на тази зодия, чийто мистериозен поглед има силата да опитоми и най-необуздания нрав.

9 кралски бижута, чиито тайни са по-интересни от дворцовите интриги (СНИМКИ)

Риби

Изберете камък като синия сапфир или класическия тюркоаз, които чудесно допълват морския магнетизъм на рибите. Тези камъни ще заредят дамата на сърцето ви с енергия и вдъхновение.
Edna.bg