Когато става въпрос за световноизвестни личности, най-често си представяме, че живеят в лукс и могат да задоволят всяка своя прищявка. Те имат скъпи коли и къщи, а скъпата козметика е най-логичното нещо, с което могат да се погрижат, за да изглеждат максимално дълго време добре. Но това не винаги е така. Много от тези звезди се доверяват на изпитани домашни рецепти за красота, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Ема Стоун

Актрисата страда от алергии и това е причината да се обърне изцяло към продукти с природен произход. "Просто използва масло от гроздови семки, за да хидратирам кожата на лицето си", сподели преди време тя пред style.com. Тя ползва въпросното масло и като лосион за тяло, и като крем, и като серум за лице. "Мириша на грозде през цялото време", споделя още тя.
 

Скарлет Йохансон

Актрисата е споделяла, че страда от червени петна, които се появяват преди големи събития. За да се справи с проблема, тя си слага парчета лимон върху засегнатите участъци. "Може би звучи странно, но не ми дразни кожата по никакъв начин", споделя тя.
 

Приянка Чопра

Моделът има наистина безупречна кожа. Оказва се, че лесно можем да забъркаме съставките за нейната тайна. "Понякога слагам кисело мляко с малко куркума и... това е! Това е индийска рецепта", споделя тя пред New York Times. И допълва, че куркумата е истински лечител за кожата.

Без фотошоп: Неземно красивите музи на 90-те (СНИМКИ)

Миранда Кер

Моделът не се притеснява от някои по-остри миризми и често си прави маска за коса с кокосово масло и ябълков оцет. "Малко мирише, но после използвам балсам и миризмата се отмива", пояснява тя.