Тайните за красота на най-красивите звезди
Тайните за красота на най-красивите звезди / netinfo

Във Великобритания след допитване до жителите бе съставен списък на 10-те най-привлекателни личности на планетата. Англичаните оценявали естествената красота на знаменитостите, а не усилията на пластичните хирурзи да оформят лицата и телата им. В класацията трябвало да попадат само звезди, които не са се обръщали към специалисти в областта на пластичната хирургия.

София Лорен

За най-красива жена на планетата бе призната 71-годишната италианска актриса София Лорен. Според нея тайните за красотата й не са много. На първо място е добрият сън – актрисата не си ляга по-късно от 21 ч. Освен това Лорен се въздържа от алкохол, всеки ден прави по 20 минути гимнастика и не пуши от повече от 50 години.

Джордж Клуни

На второ място в списъка се намира холивудският актьор Джордж Клуни. Неговата тайна за красота включва любов към свободата и удоволствията на живота. Той сам казва: “Доведете момичетата, аз обичам водка, мотори и свежия вятър, не са ми нужни тихи семейни вечери и рев на деца”. Въпреки убежденията си и имиджа си на нехранимайко, той неотдавна изрази готовност да смени амплоато си на герой-любовник. “Не искам на 60 години да играя любовни сцени с 35-годишни актриси”, каза Клуни. Дори автор на подобни заявления, актьорът се явява любимец на много жени по света.

Гуинет Полтроу

Седма в списъка на знаменитостите е актрисата Гуинет Полтроу. Майка на две деца, тя се сблъсква с традиционните за родителите проблеми. Гуинет признава, че отделя много по-малко време за външния си вид, откакто е станала майка. Грижата за децата й отнема доста време и сили, затова масажите и посещенията при козметик са отишли вече в миналото. Ала въпреки това доброто настроение и удоволствието от живота й позволяват да изглежда добре и без намесата на гримьори и стилисти.

Джони Деп

Мъжете в списъка на най-красивите хора на планетата не са по-малко от жените. На пето място британците са поставили актьора Джони Деп. За разлика от колегата си Клуни, Деп е открил щастието в семейния живот. Неотдавна актьорът призна, че е абсолютно предан на съпругата си Ванеса Паради и на двете им деца (Джеки на 4 г. и Лили Роуз на 7 г.), и че е готов да зареже киното и да стане домошар, ако съпругата му реши да възобнови кариерата си на певица или актриса. Досега това не се е случило и ние можем да се наслаждаваме на играта на Деп в киното.

Катрин Зита Джоунс

В списъка попада и съпругата на Майкъл Дъглас – Катрин Зита Джоунс. Една от най-красивите актриси в момента, тя не се притеснява да разкрие тайните на своята красота. Както София Лорен и Катрин се старае всяка вечер да не си ляга по-късно от 21 ч. Тя смята, че сънят е едно от основните лекарства против стареене. “Аз смятам, че красотата се ражда някъде вътре в нас и се чувствам непривлекателна, зле изглеждаща, ако не поспя достатъчно. Липсата на сън ми разваля настроението”, признава актрисата. /БГНЕС/