Обрати и опасности в първото седмично индивидуално предизвикателство
Специална седмица с много адреналин и истински приключения очаква двойките в романтичното състезание „Един за друг“. В нея предизвикателствата ще са по-трудни от всякога, а участниците ще трябва да оцеляват като истински екшън герои, за да докажете, че са един за друг.

В първото индивидуално изпитание дамите ще се превъплътят в българската Лара Крофт в опит да преминат серия от опасни препятствия.

Как ще се справят с ролята, когато опасностите ги дебнат зад всеки ъгъл, гледайте тази сряда от 21:00 ч. по NOVA.

След като Галина и Владимир напуснаха романтичната надпревара, начело на генералното класиране са Радина и Петър, следвани от Виктория и Явор. С най-малко средства в сметката си са Виктория и Георги, които миналата седмица получиха втори шанс в „Един за друг“. Дали това ще накара младата двойка да заложи по-голяма сума в индивидуалната игра за дамите или двамата ще изберат да играят на сигурно, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“ утре вечер.

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки в „Един за друг”

В новото предизвикателство жените ще бъдат супергерои на бойно поле, а целта им е да спасят своя любим. Те ще положат огромни усилия, като катеренето по висока стена и скокът от шест метра са само част от препятствията по пътя им. Бързина, отлична стрелба, хладнокръвие, добра памет, сила и издръжливост са качествата, които дамите трябва да притежават, за да спечелят залога на своите партньори. Коя ще бъде най-бърза и на коя паметта й ще изневери?

Кой ще направи най-високия залог? Ще преодолеят ли страховете си дамите? Коя двойка ще бъде първа във временното класиране след края на играта, не пропукайте в най-романтичното риалити - тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.