Джими Кимъл
Джими Кимъл / Guliver/Getty Images
Водещият на "Оскар"-ите, американският комик Джими Кимъл обеща, че ще направи всичко възможно на тазгодишната церемония да не се получи гаф и да не бъдат объркани носителите на златната статуетка, предаде Франс прес.

2017: "Лунна светлина", а не "La La Land", спечели Оскар за най-добър филм (ВИДЕО)

Агенцията припомня как на миналогодишните "Оскар"-и престижното отличие за най-добър филм беше погрешно връчено първоначално на "La La Land", докато истинският победител в категорията всъщност бе "Лунна светлина".

Извинение за "Лунна светлина", "La La Land", Уорън Бийти и Фей Дънауей

"Ако и тази година се допусне подобен гаф, "всички служители на телевизия Ей Би Си, която предава на живо награждаването, трябва да бъдат уволнени!", отсече Кимъл.

Снимки от червения килим на наградите Оскар 2017 вижте в галерията тук

Джими Кимъл обяви, че със сигурност в своя монолог като водещ на церемонията на "Оскар"-ите, която ще се състои на 4 март, ще спомене за секс скандала, провокиран от "случая Уайнстийн".

Раздадоха наградите Златен глобус (СНИМКИ)

В неделя в Лос Анжелис бяха раздадени наградите "Златен глобус", като актриси направиха "изявление в черно" по повод разтреслия Холивуд скандал със сексуалните посегателства. Повечето звезди се появиха с черни рокли на червения килим, за да поставят отново фокус върху темата.

Море от черни тоалети по червения килим на Златен глобус (СНИМКИ)

Водещият на церемонията Сет Майерс засегна въпроса, като бе похвален, че е успял да намери баланс.

Опра Уинфри - кандидат за президент през 2020 г.?

Тв водещата Опра Уинфри, която получи статуетка за цялостен принос, също не пропусна да насочи вниманието към темата за жените и сексуални тормоз, а речта й даде повод за спекулации, че ще се кандидатира за президент. Самата тя отрече слуховете.