Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов.
Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов. / Thinkstock/Getty Images
Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов, във френската област Дордон, пише в. "Дейли мейл".

Според Брюно Мазаферо, собственика на комплекса, в него са били обособени специални "пространства за гушкане" и партита-оргии, вдъхновени от филма "Широко затворени очи". Името на къмпинга е "Черният диамант" и нощувките в него започват от 25 евро.

Откъде идват шведската тройка, шведската маса и шведската стена?

Всички ползващи обекта са задължени да носят специални цветни гривнички, които ги идентифицират като свободни или че са част от двойка или тройка. Дневни пропуски могат да се закупят на касата. За самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците - 45 евро. Услугата е наречена "хоризонтална авантюра".

Мъжете мечтаят за тройка с най-добрата приятелка на гаджето

По Великденските празници къмпингът "Черният диамант" не е разполагал с нито едно свободно място, нещо което кара г-н Мазаферо да се чувства оптимист за бизнеса си.

В къмпинга търсещите свободна любов пристигат със свои палатки, но могат да си наемат и каравана. Приемат се само посетители, които са навършили 21 години.

Още секси теми:

Колко минути продължава добрият секс?

Най-разпространените мъжки и женски секс фантазии


Развенчаха трите мита за женската сексуалност
БТА