Най-разпространените мъжки и женски секс фантазии
Най-разпространените мъжки и женски секс фантазии / Thinkstock/Getty Images

Бичове и сладка болка завладяват все повече изгарящи от страст партньори. До този извод стигнаха група изследователи, които анкетирали 1516 възрастни, за да установят техните сексуални фантазии. Резултатът от техния тежък труд е списък от 55-те най-разпространени секс бляна.

Фантазиите започват от секс с повече от един партньор и стигат до използването на различни предмети и то на необичайни места. Най-голямата фантазия е сексът с емоция. Следва съвкупленията на неочаквани или много романтични места.

65% от дамите признават, че в много често фантазират за секс, в който мъжете са доминиращи. Над половината от жените /52%/ обичат да ги връзват, а 29% от тях мечтаят да бъдат "принудени" за разни неща в спалнята, пише БГНЕС.

Списъкът при мъжете е далеч по-различен. Сред техните "приоритети" са оралният секс, извънбрачният секс и забавленията с повече от една жена.

Интересен е и фактът, че половината от жените, които споделили, че си падат по грубите неща в леглото, признали, че никога не са ги пробвали в реалността.