Психичното здраве все повече започва да се превръща от тема табу във все по-често обсъждана тема. Все повече известни личности започнаха да споделят за своите проблеми и как се борят с тях, пише каналът "Trending news" във vbox7. Ето и кои български личности разказват за своето психично здраве:

Моника Валериева

Моделът Моника Валериева споделя, че дълго време се е борила с паник атаките и самоубийствените мисли. Красавицата смята, че най-много са ѝ помогнали семейството и лечението в клиника.

Андреа

Изпълнителката споделя, че дълго време е била на антидепресанти и успокоителни. Напълняването вследствие на лекарствата оказало допълнително влияние върху психиката на Андреа. Изпълнителката споделя, че в тези моменти е търсила подкрепа от специалист.

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

Дивна

Дивна не еднократно е споделяла за депресията, в която изпада след катастрофата. Психологическата травма от събитието оказва влияние върху изпълнителката и тя с месеци се бори с нея.

Биляниш

Биляниш е споделяла в социалните си мрежи да хранителното разстройство, с което се бори. Тя открито подкрепя всички, които се борят с булимията.  

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Chefo

Актьорът и инфлуенсър Стефан Попов – Chefo е споделял във видеата си за борбата с паник атаките и натрапчивите мисли, които е имал. Той разказва пред последователите си и как се е справил с тях.

Антоанет Попова Янг

Инфлуенсърката е споделяла множество видеа, в които описва психичните проблеми, с които се е борила, паник атаките и антидепресантите. Антоанет цели с видеата си да помогне и да други млади хора, които са попаднали в нейното състояние.